shbabbanisuif
مرحبا بكم فى منتدى شباب بنى سويف

]

انت غير مشترك/ه فى المنتدى نرجو منكم الاشتراك و مشاركتكم لنا بموضوعاتكم القيمه

مع تحيات ادراة المنتدى

shbabbanisuif

 
الرئيسيةمرحبا فى منتدىس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول.
egypt welcome to free dom

شاطر | 
 

 طريقة عمل الطاطس البوريه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
rofy
مشرفة منتدى البنات
مشرفة منتدى البنات
avatar

عدد المساهمات : 1867
نقاط العضو : 2038
تاريخ التسجيل : 07/07/2010
العمر : 21
الموقع : الدنيا

مُساهمةموضوع: طريقة عمل الطاطس البوريه   الجمعة سبتمبر 24, 2010 4:05 am

السلام عليكم
هنقول اليوم طريقة عمل البطاطس البورية\المقادير

كيلو بطاطس \نصف كيلو لحمة مفرومة \بصلتين \بيضتين
الطريقة
نقشر البطاطس ونقطعها دوائر ثم نضعها لكي تنسلق وبعد ذلك نحضر اناء ونضع فيةاللحمة والبصل والبهارات لكي تتعصج اللحمة وبعدما تنسلق البطاطس نهرسها ونضع الصنية وندهنها باالسمن ثم نضع طبقة من البطاطس في الصنية ونضع اللحمة المفرومة ثم نضع طبقة بطاطس اري نحضر بيضتين ونقلبهم ونضع فيهم ملعقة بطاطس مهروسة ونقلبهم جيدا ثم نرشهم علي صنية البطاطس ثم نضعهم في الفرن حتي تحمر الطبقة وباالهناء والشفاء

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
banota $ sha2ya
مشرفة عااام
مشرفة عااام
avatar

عدد المساهمات : 2231
نقاط العضو : 2666
تاريخ التسجيل : 09/07/2010
العمر : 22
الموقع : والله مانا عارفه تقريبا الدور الرابع

مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل الطاطس البوريه   الجمعة سبتمبر 24, 2010 11:33 am

تسلم ايديك ياقمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
rofy
مشرفة منتدى البنات
مشرفة منتدى البنات
avatar

عدد المساهمات : 1867
نقاط العضو : 2038
تاريخ التسجيل : 07/07/2010
العمر : 21
الموقع : الدنيا

مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل الطاطس البوريه   الجمعة أكتوبر 22, 2010 6:35 am

مشكوره للمرور يا جميل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
طريقة عمل الطاطس البوريه
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
shbabbanisuif :: (**منتدى بنات**) ::  قسم الطبخ-
انتقل الى: